Active House
Active House is een visie op het bouwen van Gezonde Gebouwen. Het uitgangspunt in de visie is dat de aspecten comfort, energie en milieu zo in balans zijn, dat het beste binnenklimaat van een gebouw ontstaat. Deze integrale benadering zorgt ervoor dat de Gebruiker en zijn Gezondheid centraal staan en dat gebruiker het hoogst mogelijke Wooncomfort ervaart.

Active House Alliance
Active House is een internationale beweging onder de naam Active House Alliance. De Internationale Alliantie kent circa veertig internationale partners die wereldwijd al vele projecten hebben gerealiseerd en het aantal neemt toe. Neem ook eens een kijkje op de Internationale site.

Active House NL
Active House Nederland is ontstaan uit de Internationale Active House Alliance en richt zich specifiek op de Nederlandse markt. Focusgebied is woningbouw in de breedste zin, zowel nieuwbouw als renovatie. De partners zijn experts en bestaan uit architecten, adviseurs, bouwers en toeleveranciers. Allemaal met een holistische kijk op bouwen en met eigen specialismen.  Meer info op de Partner-pagina.

Op de pagina Verdieping zijn filmpjes te vinden, staat meer info over de Radar en kunt u ‘In 10 stappen een Active House’ downloaden.

Het Bestuur
Het bestuur van Active House NL bestaat uit drie, maximaal vijf vertegenwoordigers van de Partners van Active House.

Hoofdtaak van het bestuur is controle op het bereiken van de doelen van de stichting en het informeren en activeren van haar donateurs. Zij organiseert daarvoor een aantal Bestuur- en Partnerbijeenkomsten per jaar. In de Partnerbijeenkomsten worden de ontwikkelingen en actiepunten, ingebracht door alle Partners besproken en besloten.

Het huidige bestuur
Voorzitter: Marthijn Reekers;
Secretaris: Bas Hasselaar;
Bestuurslid: Jos Lichtenberg.

Oud bestuursleden
– Herman de Haas;
– Cindy Vissering.
– Atto Harsta.

 

Partners
Active House bestaat uit betrokken Partners die niet alleen hun diensten of producten delen maar ook hun kennis. Door die kennisbijdrage vergroten we de relevantie van onze visie en ons platform met als doel meer gezonde, energiezuinige en duurzame woningen gerealiseerd te krijgen volgens de Active House visie.

Wat vragen wij van je?
Om iets te halen moet je ook iets komen brengen: je kennis over je diensten of producten, maar bovenal je kennis gerelateerd aan de componenten van de visie; gezondheid, comfort, milieu of energie. Daarnaast vragen we een actieve bijdrage in het platform.

Wat heb ik eraan?
1 Een divers netwerk van betrokken Partners.
2  Geregeld updates van ontwikkelingen binnen Active House.
3  Een stem in onze Partner-overleggen.
4  De kans om je kennis te delen in projecten.
5 Het recht om je te associëren met Active House,  en de naam en het logo te gebruiken in publicaties en commerciële uitingen.

Hoe word ik partner?
Lees en onderteken de Partnerbijdrage en het Aanmeldingsformulier, die op deze pagina te downloaden zijn en stuur ze naar het contactadres: info@activehousenl.info

Om partner te worden vragen wij een jaarlijkse bijdrage in de kosten van de stichting. Hier kennen we een staffel voor gebaseerd op het type bedrijf en omzet/FTE’s.
(Da’s wel zo eerlijk!)

Partnerbijdrage:

Aanmeldingsformulier:

Word Partner! En werk mee aan onze visie om Active House de leidende visie in de ontwikkeling van gezonde woningen te laten worden.

Sluit Menu

[oceanwp_library id=”5785″]