Ontwerpen met licht en lucht op de Bouwbeurs 2019

Ontwerpen met licht en lucht op de Bouwbeurs 2019

Op woensdag 6 februari geeft Reimar van Meding tijdens de Bouwbeurs een presentatie over gezond wonen. Het zal niet verbazen dat zijn Active House in Schiedam hierin centraal staat.

Active House-partner VELUX organiseert tijdens de Bouwbeurs een speciale themadag op het Tech Forum. Deze themadag staat in het teken van ontwerpen met licht en lucht.

Ochtendprogramma

In de ochtend van deze themadag zijn er diverse lezingen omtrent het thema: Hoe ontwerp je gezonde gebouwen met licht en lucht? Met bijdragen van Ronald Schleurholts (Partner CEPEZED), Paul van Bergen (Directeur DGMR) en Jakob Stromann Andersen (Partner, Head of Sustainability Engineering at Henning Larsen).

Middagprogramma

De middag staat in het teken van: Gerealiseerde gezonde gebouwen. Er zijn bijdragen van Reimar von Meding (CEO KAW), Bjarne Mastenbroek (Partner SeARCH) en Thomas Bogl (Partner LIAG).

Themapitch

De themadag zal worden beëindigd met een themapitch, met als onderwerp: Wie gaat al die gezonde gebouwen betalen? Onder leiding van Gerard Vos pitchen en debatteren specialisten zoals Atto Harsta over dit onderwerp.

Wil je de themadag bezoeken? Gebruik dan deze link om je in te schrijven.

Sluit Menu

[oceanwp_library id=”5785″]